Love it or List it

Love it or List it Vancouver on TV-sarja jonka juonena on remppa vai muutto.

Sisustusarkkitehti Jillian remppaa nykykodin tyylikkäämmäksi ja toimivammaksi, ja sillä välin  Kiinteistönvälittäjä Todd esittelee perheelle uusia kotivaihtoehtoja. Lopussa pitää päättää ”jäädäänkö tai muutetaanko?”
Useimmiten Jillian vetää pidemmän korren, jos hän saa sopivan remppabudjetin, ja vaikkakin remonttipäälikkö hakee välillä väkisin pinnan alta feeluja, jonka korjauttaminen pienentää remppabudjettia. Heidän nettisivuillaan on hyviä ennen ja jälkeen kuvia muutoskohteista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s